SVEA Solar erbjuder marknadens tryggaste process för installation av solceller för bostadsrättsföreningar. Få hjälp med hela processen från idé och kartläggning till installation och service. Vi installerar allt med egen personal - både solceller, laddboxar och andra smarta energilösningar.

När er solcellslösning är på plats kan ni följa och styra hela systemet via era telefoner eller datorer. På sätt kan styrelsen och resten av föreningen engageras sig i solcellsproduktionen och se skillnaden den skapar både för plånboken och miljön.

Investera i er bostadsrättsförening - och en grönare framtid!

Gör er BRF till en solcellsanläggning

Det är lönsamt att investera i solceller. Vi hjälper er gärna att ta fram en kalkyl så att ni kan få siffrorna svart på vitt och motivera investeringen av solceller inför föreningens styrelse. Återbetalningen ligger normalt på 8-12 år med en livslängd på cirka 40 år. Ingen BRF är den andra lik, vi på SVEA Solar hjälper er att hitta rätt lösning till just er förening utifrån fastighetens förutsättningarna. Detta görs genom en kostnadsfri prospektering samt ett platsbesök.

Solceller lantbruk

Laddboxar till bostadsrättsföreningar

Elbilar är inte bara trendigt, utan det är ett medvetet val för miljön. Va i framkant och förse era befintliga och framtida medlemmar i föreningen med laddplatser. Det är inte bara modernt, det är en investering som kommer höja värdet på fastigheten på lång sikt. Vi hjälper er att kartlägga vilken laddlösning som passar era behov. Ni får en skräddarsydd lösning och installerade laddboxar efter era förutsättningar.

Sänk kostnaden för gemensam el

Det är vanligt förekommande att boende i bostadsrättsföreningen har egna elabonnemang med individuella fasta avgifter till nätägare. Vad sägs om att undvika det? Genom att samla alla elabonnemang till ett stort gemensamt abonnemang minskar de fasta kostnaderna som betalas till nätägaren. Genom att installera solceller i BRF så kan vårt system mäta varje lägenhets förbrukning för sig så att detta kan faktureras tillsammans med hyran. Faktum är att en återbetalning på cirka 3 år gör det här upplägget till en bra investering med eller utan solceller. Men vi röstar såklart på med!

Solceller lantbruk

Kom ett steg närmare solceller

Är ni intresserade av en gratis offert eller vill ni se hur mycket värde en solcellsanläggning på eran bostadsrättsförening kan generera? Fyll i kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra solcellsexperter för bostadsrättsföreningar att höra av sig inom 24 timmar!

Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält. Detta är ett obligatoriskt fält. Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.