Vi är en ledande aktör på den svenska solcellsmarknaden med verksamhet över hela landet. Alla våra installationer utförs av vår specifikt utbildade och certifierade personal och vi använder oss uteslutande av produkter i världsklass. Detta är ett par av de fördelar som gör att SVEA Solar idag har samarbeten med många stora företag runt om i landet.

UTVALDA PROJEKT

Sjöbo Solpark

Plats: Sjöbo kommun

Installerad effekt:: 5,8 MW

Yta: ca 18 fotbollsplaner

Sjöbo Solpark är ett bevis på att det både är lönsamt och hållbart för privata aktörer att investera i solceller!

Den står färdig med sina 21,000 solpaneler i juni 2019, och är en unik satsning inom svensk energisektor då liknande investeringar tidigare bara gjorts tillsammans med kommunala energibolag.

Nya Solevi

Plats: Göteborg

Installerad effekt:: 5,5MW

Yta: 11 hektar

SVEA Solar installerade under hösten 2018 Sveriges största solcellsanläggning. Cirka 20 000 paneler installerades med en toppeffekt på 5,5 MW.

Nordiska Kompaniet

Plats: Stockholm

Installerad effekt:: 28kW

Yta: 180 m2

SVEA Solar och Nordiska Kompaniet har jobbat tillsammans för att förse en av Sverige mest anrika shoppingdestinationer. Se videon och se hur SVEA Solar förser svenska företag med framtidsteknologi som kapar driftkostnader och stärker företagets image.

Solceller utan handpenning med vår leasingmodell

Vi erbjuder företag möjligheten att leasa ett solcellssystem istället för att köpa det.

Solceller Företag
  • 1. Företagsbesök med konsultation – vi går igenom hur ett solcellssystem passar er och vilken avkastning ni kan förvänta er.

  • 2. Projektering – vi gör en CAD-ritning och dimensionering över hur systemet kan optimeras utifrån just era förutsättningar.

  • 3. Installation – vi monterar och installerar ert system enligt överenskommelse.

  • 4. Aktivering – efter avslutad installation aktiverar vi systemet och går igenom dess olika delar med er.

  • 5. Spara pengar – ni kan nu njuta av lägre elräkningar och en fantastisk PR för företaget.

RÄKNA PÅ DITT PRIS

RÄKNA PÅ ER BESPARING

Använd vår solcellskalkylator för att få en uppskattning om vad ni besparar. Designa och räkna på ditt solcellssystem. Det är enkelt att mäta ditt tak och dina specifikationer för att uppskatta hur mycket du kan spara, hur mycket det kan kosta, och se vad det kan se ut för kommersiell byggnad, lager, bostadsrättsförening, eller vilken annan byggnad som helst ( detta tar bara två minuter!)

Vanliga frågor

Projektering, installation, drift och underhåll. SVEA Solar hjälper er att skräddarsy en lösning efter era möjligheter.

1. Prospektering: Vid en första konsultation tar vi reda på om solenergi är en bra lösning för er och skickar därefter en kostnadsfri offert.

2. Dimensionering: Genom ett platsbesök går vi igenom alla praktiska detaljer och undersöker om er fastighet är lämplig för solceller.

3. Installation: SVEA Solar genomför hela projektet med egen personal detta för att alltid kunna kontrollera utfallet.

4. Färdigställande: Handlingar överlämnas och ni kan enkelt följa systemet via smarta molntjänster. Visa er omgivning hur mycket ni besparar både ekonomiskt och på miljön.

Vi på SVEA Solar värdesätter en smidig installation som uppfyller alla krav. Därför är vi rikstäckande och jobbar alltid med egen personal från våra lokala hubbar. Vi finns utspridda från Malmö till Skellefteå!
En rådgivare tar reda på hur mycket som är anpassligt för ert företag genom några enkla frågor. Det är inte alltid bra att installera så mycket som taket eller marken tillåter.
Varje företag har olika förutsättningar och genom en förundersökning tar vi reda på er avkastning. En återbetalningstid för ett företag ligger på cirka 8-10 år och ger avkastning i cirka 30 år därtill.

Bygglovet släppets 1 augusti 2018 för solceller i takets lutning. Din rådgivare hjälper dig om ni behöver bygglov samt färdigställer nödvändiga handlingar.

SVEA Solar har fått förtroendet att installera sveriges största solcellspark, sveriges högst belägna anläggning och gjort flertalet takinstallationer på 254kWp. Allt detta har vi gjort med egen personal.

SVEA erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar från prospektering till eventuell service och utbildning. Är ni också intresserade av en infrastruktur för elbilsladdare så erbjuder vi kompletta lösningar för era framtida elbilar.

1. Få en avkastning på cirka 7-12% per år.
2. Höj värdet på din fastighet.
3. Producera din el med förnyelsebar energi.

SVEA Solar grundades 2013 med visionen att göra det enklare att investera i solceller och förnyelsebar energi. Sedan starten har vi växt organiskt från ett kontor med två anställda till 18 lokala kontor med cirka 185 anställa. SVEA Solar har alltid haft ett positivt resultat för att säkerställa en fortlevnad och trygghet.

Solceller till ert företag

Är du intresserad av en gratis offert eller vill du se hur mycket värde en solcellsanläggning på ditt företag eller byggnad kan generera? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer en av våra solcellsexperter för företag att höra av sig inom 24 timmar!

Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält. Detta är ett obligatoriskt fält. Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.