Laddbox till elbilen

Elbilar tar allt mer plats på marknaden - en positivt trend för en grönare planet. Vi på SVEA Solar vill hjälpa till och göra vår del. Därför erbjuder vi installation av laddbox till er befintliga eller framtida elbil i samband med att vi installerar era nya solceller.

Installera laddbox i både villan, företaget och föreningen - vi hjälper dig!

Våra laddboxar är:

  • Kompatibla med alla elbilar
  • Pålitliga med smart mjukvara
  • Vattentåliga (IP 66)
  • Stilrena med en skandinavisk design
  • Lätta att installera
  • Tillverkade av återvunnet aluminium

VÅRA LADDBOXAR

Vilken laddbox är bäst? Vi på SVEA Solar håller alltid ögonen öppna för marknadens bästa laddboxar. Idag använder vi oss av HALO Charge Amps stilrena och effektiva laddboxar. Om marknaden skulle erbjuda något bättre, kommer du hitta det hos oss!

Oavsett vilken laddbox vi installerar kommer du alltid kunna använda vår smarta app och molntjänst. Med vår app kan du enkelt schemalägga din laddning, se när bilen är fulladdad och se hur lång tid du har kvar tills batteriet är fulladdat.

Upptäck alla fördelar med vår laddbox!

Smidig installation
Att installera laddbox hemma är både snabbt och enkelt! Våra certifierad elektriker utför en säker installation oavsett om det är i er villa, bostadsrättsförening eller på företaget.

Snabb laddning
Ladda bilen natt som dag. Våra experter rekommenderar vilken typ av laddbox som passar er bäst utifrån era förutsättningar och behov - så att ni kan ladda elbilen snabbt och effektivt.

Snygg design Vi kompromissar inte när det kommer till design. En laddbox från SVEA Solar håller alltid samma höga nivå som våra snygga solceller. Våra laddboxar har en stilren minimalistisk design, helt i linje med det klassiska skandinaviska hemmet.

Smart app Visste du att hela vårt produktutbud är anpassat för att synka med varandra? På så sätt kan du enkelt hålla koll på dina produkter genom vår app. Alltifrån elproduktionen från dina solceller till effektiviteten av din laddbox.

FRÅGOR OCH SVAR OM LADDBOXAR

Vi erbjuder både typ 1-och typ 2-laddare. En typ 2-laddare är europeiskt standard från och med 2018 och den vanligaste laddboxen i de svenska hushållen. Med ett enkelt byte kan du lätt byta mellan en typ 1-laddare och en typ 2-laddare om du någon dag skulle byta bil.
Efter prospektering från en el-konsult så rekommenderar vi vilken laddbox som bör installeras och som är anpassligt för ert hushåll, bostadsrättförening eller företag. Därefter får du ett prisförslag med en nyckelfärdig installation. Installationen sker via en certifierad elektriker från SVEA Solar och du kan senare den kvällen starta din laddning.
Beroende på dina förutsättningar så kommer vår el-konsult att rekommendera antingen en 1-fas- eller 3-fas laddbox. En 1-fasladdare passar bra till den som vill ladda nattetid och en 3-fas är anpassligt för dig som vill ladda elbilen lite snabbare.
Hela SVEAs produktutbud är anpassat för att fungera med varandra och enkelt styras och övervakas genom vår applikation.
Kostnaden för att installera en laddbox varierar beroende på förutsättningarna. I regel kostar en laddbox mellan 14 000 kr till 20 000 kr. Ansök gärna om en offert nedan så hjälper vi dig att anpassa en lösning efter dina behov och rekommenderar antingen en 3,7kW laddbox eller en 11kW laddbox.
Tack vare laddboxens snygga skandinaviska design och den 7,5 m långa kabeln så kan du flexibelt placera laddboxen på en slät yta både utomhus och inomhus, eftersom den är vattentålig.

Bortsett från det uppenbara att ladda din elbil så har du mängder av smarta funktioner. Du kan också tack vare laddboxens extra uttag ladda din gräsklippare och elcykel. Med laddboxens externa WiFi-antenn kan du enkelt koppla upp din laddbox och ta del av de smarta funktionerna. Du kan enkelt:

Du kan enkelt:

– Schemalägga när du ska ladda din elbil
– Följa elbilens laddning
– Optimera när du laddar för att få det bästa priset

Med hjälp av molntjänster och laddarens smarta LED-belysning så får du en väldigt bra överblick när elbilen laddas och när den är fulladdad.
Laddboxen är gjord av återvunnet aluminium och tillverkas i Sverige.

Intresserad av laddbox?

Är du intresserad av en laddbox, vill du se hur mycket du kan spara, eller har du en annan fråga? Fyll i formuläret nedan och så återkommer vi till dig.

Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält. Detta är ett obligatoriskt fält. Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.