SVEA Solar AB blev Årets Nyföretagare 2017

SVEA Solar AB blev Årets Nyföretagare 2017

(Sollentuna, 2017-12-11) Det ska vara enkelt att ställa om till förnybar energi. På några få år har SVEA Solar blivit en av landets ledande solcellsföretag genom att göra det lätt för kunden. Published by: Sollentuna.se

– Att starta ett framgångsrikt företag kräver mod, driv och envishet. Det har SVEA Solar och det är just det vi vill uppmärksamma med priset ”Årets Nyföretagare”. Det är också därför som Sollentuna kommun stöttar NyföretagarCentrum, som ger gratis rådgivning till dem som vill starta företag – vi vill att man ska våga satsa i Sollentuna, säger Anna Hamberg, näringslivschef i Sollentuna kommun.

Juryn valde enhälligt ut SVEA Solar som vinnare, med motiveringen:

”Björn Lind och Erik Martinson har på ett imponerande sätt byggt upp och utvecklat sitt företag, som sedan start vuxit rejält, och organiskt. Svea Solar AB är nu en av de ledande aktörerna på området solcellspaneler i Sverige. Många nöjda kunder, både privatpersoner och företag, vittnar om mycket god service, kvalitet och kompetens, där man tar ansvar för hela kedjan från beställning till leverans, installation och service. I en bransch av ständig utveckling står Svea Solar för nytänkande och innovation på ett sätt som imponerar.”

2017 var det fjärde året NyföretagarCentrum Sollentuna och Sollentuna kommun delade ut priset ”Årets Nyföretagare” – ett pris som vill uppmärksamma och stimulera ett nystartat företag i Sollentuna, som visat prov på innovation, nytänkande entreprenörskraft.

Årets jury bestod av Fredrik Andersson, Handelsbanken, Lize Malmgren, LM Ekonomi, Marcus Hedin, Starcycle AB, Anna Hamberg, Sollentuna kommun och Margareta Brathén, NyföretagarCentrum.

Läs mer om SVEA Solar på sveasolar.se

Läs mer om priset Årets Nyföretagare på sollentuna.se/aretsnyforetagare